Maak kennis met Bungalowpark Hoenderloo


Typisch Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo voert het beheer over uw vakantievilla. Dit familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring gaat voor kwaliteit. Met 146 bungalows, gelegen op 12 hectare, hartje Veluwe is Bungalowpark Hoenderloo een uniek park. Dit bosrijke park kenmerkt zich door de diversiteit aan villa’s, de verschillende faciliteiten, maar bovenal de perfecte ligging. Wij willen u laten kennismaken met typisch Bungalowpark Hoenderloo.

 

#1 Persoonlijk en betrokken team

Het bungalowpark wordt gerund door een sterk team, bestaande uit gepassioneerde medewerkers waar gastheerschap hoog in het vaandel staat. Het familiaire karakter uit zich in betrokkenheid en het persoonlijke karakter. “Wij kennen onze vaste gasten en bungaloweigenaren bij naam”, aldus Paerl, de directeur van het park.

 

Maak kennis met ons team

 

#2 Professioneel met oog voor detail

Als bungaloweigenaar van een villa op Bungalowpark Hoenderloo ontzorgen wij u volledig en kunt u kiezen uit een breed pakket aan exploitatieservices. Eveneens wordt u als eigenaar van een woning lid van de Coöperatieve Vereniging van bungaloweigenaren. De vereniging van eigenaren, gevormd door de bungaloweigenaren, zorgt voor een goed bestuur en onderhoud van het park.

Wij zoeken continu naar mogelijkheden die de gastbeleving optimaliseren. Onlangs is daaruit het Veluwe Villa concept uit ontstaan. Een Villa kenmerkt zich door zijn eigentijdse moderne look met oog voor detail. De Veluwe Villa voldoet aan alle wensen van de hedendaagse gast en wordt zeer goed beoordeeld.

 

Veluwe Villa, met oog voor detail

 

#3 Unieke locatie Hartje Veluwe

Bungalowpark Hoenderloo ligt steenworp afstand van het Nationale Park de Hoge Veluwe en midden in de Veluwse bossen. De ruime opzet van het park laten je genieten van je eigen stukje Veluwe. Vanuit je raam zie je de edelherten en reeën over het park springen.

 

 

#4 Deskundig advies

Onze medewerkers zijn deskundig in ieder hun eigen vak. Geniet van een heerlijke culinaire avond waar onze chefkok u bijpraat over de bijzondere Veluwe streekproducten. Of onze facilitaire afdeling die 24 uur per dag voor u klaar staat en u adviseert bij gebouwgebonden vragen. En onze Veluwe Ambassadeurs die u adviseren over de beste uitjes en bijzondere excursies.

 

Deskundig advies

 

#5 Energiek en ondernemend

Niets is ons te gek. Nou niets?? We houden simpelweg van ons vak en hebben zin om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat vinden wij belangrijk. Daarom doen we altijd een stapje extra. Wij zijn continu aan het kijken waar we kunnen verbeteren en zitten niet stil! Benieuwd wat we allemaal doen. Lees onze blog, dan krijgt u een beeld van de ontwikkelingen op het park.

 

Spreken deze 5 typische kenmerken u aan? Dan maken we graag kennis met u en laten wij u deze kenmerken ervaren tijdens een bezoek aan ons park. Onze koffie smaakt heerlijk! Dat verzeker ik u!

 

Meer lezen over onze organisatie? Klik dan op de button hieronder!

Maak kennis met Bungalowpark Hoenderloo

 

Met Veluwse groet,

Danny Paerl
Directeur Bungalowpark Hoenderloo

 

Interesse?

Vraag het informatiepakket aan en ontvang van ons vrijblijvend meer informatie over;

  • Informatie over het park en de voorzieningen
  • Uitleg over de verschillende Villa's
  • Te behalen rendementen
  • Verhuurmogelijkheden door Roompot Vakanties
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.