Uitstekend rendement


Rendabele verhuur

 

De verhuur van uw vakantievilla wordt verzorgt door Roompot Vakanties. Roompot is met 50 jaar ervaring, de marktleider op het gebied van bungalow- en kampeervakanties. Met meer dan 200 vakantieparken in Europa biedt Roompot aan meer dan 500.000 families een onvergetelijk verblijf. Door de enorme kennis en know how van Roompot Vakanties profiteert u mee van hun landelijke naamsbekendheid. Zo zal uw vakantievilla via diverse kanalen te boeken zijn en vormen zij in nauw overleg het meest gunstige prijsbeleid.

 

De gast heeft bij Roompot Vakanties de keuze uit een breed scala aan vakantieverblijven zoals luxe bungalows, villa’s, stacaravans, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen, Beach houses, lodges, vakantietenten, appartementen, kampeerplaatsen en hotelkamers. Deze zijn gelegen op diverse toplocaties aan de kust of in natuurlijke (bos) gebieden in Nederland en Duitsland.

 

Rendabele investering

Naast vakantieaanbieder is Roompot Vakanties ook een interessante partij voor beleggers. Roompot haar expertise ligt immers in de combinatie van recreëren en beleggen. Investeren in een recreatiewoning die vervolgens weer door Roompot Vakanties wordt verhuurd, is een succesformule gebleken.

 

Boekingsproces

Het hoofdkantoor van Roompot Vakanties bevindt zich in Kamperland (Zeeland). Zeven dagen per week verwerkt Roompot duizenden telefoontjes en e-mails. Het is 24 uur per dag mogelijk een reservering op de website te maken.

Meer dan 70% van alle omzet realiseert Roompot via de website roompot.nl. Door middel van een overzichtelijke zoek&boek functie op de site, kan een gast een vakantieverblijf geheel naar persoonlijke voorkeur zoeken en boeken. Vrijwel alle boekingen worden zonder tussenkomst van medewerkers in het reserveringssysteem automatisch gecontroleerd op juistheid.

 

Marketing

Het sales- en marketingteam van Roompot Vakanties is constant op zoek naar effectieve en innovatieve manieren om gasten te werven en inspireren. Natuurlijk ligt daarbij steeds de nadruk op de online mogelijkheden, zoals e-mailmarketing en social media. Ook via meer traditionele communicatiemiddelen blijven zij actief. Zo lopen er diverse radio- en televisiecampagnes op nationale en regionale zenders en verspreiden zij regelmatig een sfeervol vakantiemagazine. Ook zijn de producten beschikbaar bij vele touroperators en reisbureaus in Nederland, België en Duitsland.

Interesse?

Vraag het informatiepakket aan en ontvang van ons vrijblijvend meer informatie over;

  • Informatie over het park en de voorzieningen
  • Uitleg over de verschillende Villa's
  • Te behalen rendementen
  • Verhuurmogelijkheden door Roompot Vakanties
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.