Kies uw rendement


Zowel in geld als in genot

Rendabele verhuur

Bij Bungalowpark Hoenderloo kunt u kiezen voor een variabel rendement met onbeperkt eigen gebruik of een vast rendement. Online kiest u zelf wanneer u uw bungalow wilt gebruiken. De andere periodes zullen wij uw bungalow voor u verhuren.

 

Variabel of vast rendement

Kies voor een vast of variabel rendement. Het is wat uw voorkeur geniet. Een vast rendement wanneer u kiest voor een belegging of variabel wanneer u zelf ook uitgebreid wilt genieten van uw tweede huis. Zo kunt u in de periode dat u er niet zelf gebruik van maakt uw Villa laten verhuren. Op deze manier geniet u voordelig van uw tweede huis.

 

Verhuur door Roompot Vakantieparken

De verhuur van uw vakantievilla wordt verzorgt door Roompot Vakanties. Roompot is met 50 jaar ervaring, de marktleider op het gebied van bungalow- en kampeervakanties. Met meer dan 200 vakantieparken in Europa biedt Roompot aan meer dan 500.000 families een onvergetelijk verblijf. Door de enorme kennis en know how van Roompot Vakanties profiteert u mee van hun landelijke naamsbekendheid. Zo zal uw vakantievilla via diverse kanalen te boeken zijn en vormen zij in nauw overleg het meest gunstige prijsbeleid.

De gast heeft bij Roompot Vakanties de keuze uit een breed scala aan vakantieverblijven zoals luxe bungalows, villa’s, stacaravans, chalets, white camp cottages, familievilla’s, landhuizen, Beach houses, lodges, vakantietenten, appartementen, kampeerplaatsen en hotelkamers. Deze zijn gelegen op diverse toplocaties aan de kust of in natuurlijke (bos) gebieden in Nederland en Duitsland.

 

Interesse?

Vraag het informatiepakket aan en ontvang van ons vrijblijvend meer informatie over;

  • Informatie over het park en de voorzieningen
  • Uitleg over de verschillende Villa's
  • Te behalen rendementen
  • Verhuurmogelijkheden door Roompot Vakanties
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.