Veluwe Villa


Veluwe Villa vanaf 129.500 euro v.o.n.

Deze moderne eigentijdse, vrijstaande Veluwe Villa is centraal gelegen op 350 m2 eigen grond. De ligging, materiaalkeuze en het hoge afwerkingsniveau maakt deze villa uiterst comfortabel en eigentijds. De sfeervolle woonkamer en heerlijke keuken zorgen voor een optimaal vakantiegevoel. Iedere villa is zo gesitueerd dat u optimaal van uw privacy geniet en u het beste van de Veluwe ervaart.    neem contact op
  • Ruime eigen gebruik mogelijkheden

  • Op 350m2 eigen grond

  • Volledig vernieuwd

  • Rendementsgarantie mogelijk

Kenmerken

Vraagprijs (Opstal + Grond) 129.500,- v.o.n.
Totaal: 129.500,- v.o.n.
Grondsituatie 350 m2 Eigen grond
Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
Ligging Nabij centrumvoorziening
Ligging terras Gelegen op het zuiden
Staat van onderhoud Nieuw (2018)
Verhuurbaar in huidige staat Ja, als Veluwe Villa
Inventaris Inclusief inventaris

Plattegronden

Ligging

Unieke stenen Vakantie Villa
129.500,- v.o.n.

Het type Veluwe Villa is een nieuwe en eigentijdse vakantievilla. Het concept zorgt voor een uitermate fijn wooncomfort, een moderne uitstraling en optimale indeling en uitrusting voor de verhuurbaarheid. De Villa is zowel binnen- als buiten geheel vernieuwd. De Veluwe Villa kenmerkt zich door het oog voor detail, de gezelligheid en het comfort. De eigentijdse look & feel en de slim ingerichte ruimtes maken dat de bungalow wordt beoordeeld als zeer goed door onze gasten!

Daken, hellend- en plat dak

Dit geeft de bungalow direct een andere uitstraling

Er is gekozen om het hellend dak te voorzien van dakpannen. Dakpannen zijn duurzaam, onderhoudsarm en geven de woning direct een luxe uitstraling. Gelijktijdig met het hellend dak word het platdak vernieuwd.


Prefab berging

Een ontzettend praktische oplossing

Aan de schoorsteenzijde is het mogelijk om een prefab berging te plaatsen. Een berging – die kant & klaar wordt geleverd met een betonnen vloer – biedt veel extra ruimte. De berging wordt voorzien van elektra en verlichting.


Bestrating terras en entree

Heerlijk in de zomer genieten van een ruim terras

Nieuwe betontegels van 50 x 50 geven direct een luxe en eigentijdse uitstraling. Binnen dit pakket valt het straatwerk aan de entreezijde, terraszijde en vernieuwing van de goten rondom de bungalow. Het terras wordt vergroot en de brede goten worden voorzien van grind.


Gevelreiniging

De woning lijkt wel als nieuw

Vele gevels zijn aangetast door algen en ogen smerig. Onder gepaste druk kan dit door specialisten vakkundig worden gereinigd. Nadat de stenen zijn schoongespoten wordt er waar nodig opnieuw gevoegd en vervolgens geïmpregneerd.


Schilderwerk

De nieuwe kleurstelling maakt de woning af

De nieuwe kleurstelling maakt de woning eigentijds. Alle vaste delen worden in RAL kleur 9003 geschilderd en alle draaiende delen krijgen een chique taupe kleur. Gelijktijdig met dit werk is als optie vervanging van het enkel glas mogelijk.


Meubilair

In één klap een andere uitstraling

Maak in één klap van uw “Classic” een “Veluwe Villa”. Door te investeren in het Veluwe Villa meubilair krijgt uw bungalow meteen een andere uitstraling.


Keuken

Voor de echte kookliefhebbers

Kies voor een eigentijdse keuken die voldoet aan alle wensen van de hedendaagse gast.


Timmer- en schilderwerk

Gasten hebben het gevoel dat ze in een geheel nieuwe bungalow zitten

De nieuwe kleurstelling is tijdloos, maar ook weer eigentijds. Het geeft de bungalow binnen een warm en toch fris gevoel. Het schilderwerk met de paar bouwkundige aanpassingen zorgt ervoor dat je je waant in een Veluwe Villa.


Interesse?

Vraag het informatiepakket aan en ontvang van ons vrijblijvend meer informatie over;

  • Informatie over het park en de voorzieningen
  • Uitleg over de verschillende Villa's
  • Te behalen rendementen
  • Verhuurmogelijkheden door Roompot Vakanties
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.